Welke programma’s bieden wij aan?

Al onze programma’s hebben als basis ondernemen, duurzaamheid en een voor kinderen herkenbaar product of thema. We hebben momenteel programma’s over Chocolade, Mode, Robotica, Upcyclen, Gezondheid & Voeding en Muziek. Verder zijn programma’s over o.a. Bankieren, Sociaal Ondernemen en duurzaam ondernemen binnen de Kunstsector volop in ontwikkeling!

Omdat we willen dat alle kinderen zich op een positieve manier kunnen herkennen in onze programma’s, hebben wij veel diversiteit in onze jonge enthousiaste docenten en workshopgevers. Maar ook in ons lesmateriaal vinden de kinderen zichzelf terug in positieve verhalen. Wij bieden herkenbare rolmodellen en lesmateriaal voor ieder kind!

Alle programma’s zijn mogelijk als binnenschoolse, naschoolse of vakantieprogramma’s.

Klik snel op de specifieke programma’s voor meer informatie of neem contact met ons op via info@fawakaondernemersschool.nl.