Docenten voor in Arnhem gezocht voor Fawaka Ondernemersschool

Fawaka Ondernemersschool zoekt docenten!

Ben jij die duurzame doener die de kinderen en jongeren in Arnhem alles gaat leren over duurzaam ondernemen?? In onze programma’s leren zij ondernemen met oog voor de wereld en de mensen met wie ze die delen 🌍.

Jij:

1. Hebt ervaring in het zelfstandig lesgeven aan kinderen of tieners.
  2. Staat stevig in je schoenen.
  3. Hebt affiniteit met de thema’s duurzaamheid en inclusiviteit.
  4. Je kan goed luisteren en je inleven in kinderen/jongeren met diverse achtergronden en niveaus.
  5. Bent vanaf eind maart beschikbaar op een dinsdag- en/of vrijdagmiddag.

Wat bieden wij?

1. Een kans om echt impact te maken.
  2. Een training over de inhoud van het programma
  3. Een ZZP overeenkomst of dienstverband. Wij bieden een marktconform uurtarief binnen het onderwijs.

Ben jij wie we zoeken? Herken jij jezelf in dit profiel en word je enthousiast? Solliciteer dan snel via dit formulier.

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Dieuwertje Reinders of Hugo Ruiter via sollicitatie@fawakaondernemersschool.nl. We proberen de volle diversiteit die Nederland rijk is terug te laten komen in onze docentenpool.

Procedure:

• We vragen je zo snel mogelijk te reageren. Je hoort dan spoedig mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek.