Fawaka Ondernemersschool zoekt docent in omgeving Valkenswaard!

Ben jij die duurzame doener die de jongeren in Valkenswaard alles gaat leren over duurzaam ondernemen?? In onze programma’s leren zij ondernemen met oog voor de wereld en de mensen met wie ze die delen 🌍.

Voor de komende periode zijn wij op zoek naar een docent die programma’s kan geven aan hele klassen in het voortgezet onderwijs! Je gaat aan de slag met het Robo programma, er affiniteit mee hebben is een pré.

Jij:

🌱 Hebt ervaring in het zelfstandig lesgeven aan tieners.

🌱 Hebt ervaring in het voortgezet onderwijs.

🌱 Staat stevig in je schoenen.

🌱 Hebt affiniteit met de thema’s duurzaamheid en inclusiviteit.

🌱 Je kan goed luisteren en je inleven in kinderen/jongeren met diverse achtergronden en niveaus.

🌱 Bent per direct beschikbaar op een maandagochtend.

Wat bieden wij?

🌱Een kans om echt impact te maken.

🌱Een training over de inhoud van het programma

🌱Een ZZP overeenkomst of dienstverband. Wij bieden een marktconform uurtarief binnen het onderwijs.

Ben jij wie we zoeken? Herken jij jezelf in dit profiel en word je enthousiast? Solliciteer dan snel via dit formulier. Deadline om te reageren is uiterlijk 5 oktober.

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Dieuwertje Reinders of Hugo Ruiter via sollicitatie@fawakaondernemersschool.nl. We proberen de volle diversiteit die Nederland rijk is terug te laten komen in onze docentenpool.