Ben jij die duurzame doener die de kinderen en jongeren in Amsterdam alles gaat leren over duurzaam ondernemen?? In onze programma’s leren zij ondernemen met oog voor de wereld en de mensen met wie ze die delen 🌍🌎🌏.

Voor de komende periode zijn wij op zoek naar docenten die programma’s kunnen geven aan hele klassen in het basisonderwijs!

Jij:

• 🌱 Hebt ervaring in het zelfstandig lesgeven aan kinderen.
  • 🌱 Hebt ervaring in het primair onderwijs.
  • 🌱 Staat stevig in je schoenen.
  • 🌱 Hebt affiniteit met de thema’s duurzaamheid en inclusiviteit.
  • 🌱 Je kan goed luisteren en je inleven in kinderen/jongeren met diverse achtergronden en niveaus.
  • 🌱 Bent vanaf ongeveer begin mei beschikbaar op een doordeweekse ochtend of middag.

Wat bieden wij?

• 🌱 Een kans om echt impact te maken.
  • 🌱 Een training over de inhoud van het programma
  • 🌱 Een ZZP overeenkomst of dienstverband. Wij bieden een marktconform uurtarief binnen het onderwijs.

↓

Ben jij wie we zoeken? Herken jij jezelf in dit profiel en word je enthousiast? Solliciteer dan snel via dit formulier.

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Hugo Ruiter via sollicitatie@fawakaondernemersschool.nl. We proberen de volle diversiteit die Nederland rijk is terug te laten komen in onze docentenpool.

Procedure:

• 🌱 Deadline om te reageren is zondag 11 april.
  • 🌱 De week erna zullen wij laten weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek