Fawaka Ondernemersschool zoekt docenten met Impact!

Bij Fawaka Ondernemersschool leren basisschoolkinderen ondernemen met oog voor de wereld en de mensen met wie ze die delen (duurzaam ondernemen dus). Ondernemen is een geweldige manier om te leren doorzetten, beslissen, aanpakken en aanpassen. Een mooie manier om een duurzamere samenleving te maken, omdat het niet alleen over praten maar ook over doen gaat. Onze missie is om álle kinderen in Nederland, ongeacht de wijk waarin ze opgroeien, hun manier van leren, of hun achtergrond te bereiken.

Ben jij die duurzame doener die de kinderen en jongeren in Amsterdam alles gaat leren over duurzaam ondernemen?

Voor de komende periode zijn wij op zoek naar vakdocenten die komend schooljaar onderdeel willen uitmaken van ons Fawaka docententeam! Je functie is gevarieerd en uitdagend. Van losse lessen tot hele dagen, verschillende qua inhoud en opzet en op verschillende scholen. Je krijgt de tijd om de lessen goed voor te bereiden en indien er meer maatwerk nodig is de lessen door te ontwikkelen. Zo ben je niet alleen als docent maar ook als ontwikkelaar actief! De afdeling onderwijsontwikkeling ondersteunt en adviseert je hierbij. Je maakt onderdeel uit van een divers team.

Onze lessen maken impact en zijn van waarde voor het onderwijs van vandaag. In onze programma’s komen wereldburgerschap, duurzaam ondernemen, wetenschap & techniek en kunstzinnige oriëntatie samen. De lessen zijn gebaseerd op onderzoekend leren. Diversiteit en inclusie is voor ons een vertrekpunt: de kinderen herkennen zichzelf in ons diverse docentenbestand en in ons lesmateriaal. Zie jij jezelf al als onderdeel van ons docententeam?

Jij:

1. 🌱Hebt ervaring in het zelfstandig lesgeven aan kinderen of tieners.
  2. 🌱Hebt een aantal jaar ervaring met lesgeven in het primair en/of voortgezet onderwijs.
  3. 🌱Staat stevig in je schoenen.
  4. 🌱Hebt affiniteit met de thema’s duurzaamheid en inclusiviteit.
  5. 🌱Kan goed luisteren en je inleven in kinderen/jongeren met diverse achtergronden en niveaus.
  6. 🌱Bent vanaf eind augustus gedurende het schooljaar beschikbaar voor vier of vijf dagen in de week.

Wat bieden wij?

1. 🌱Een kans om écht impact te maken.
  2. 🌱Onderdeel uitmaken van een innovatief, lerend en gedreven team.
  3. 🌱Training, intervisie en begeleiding over de inhoud van het programma.
  4. 🌱Een dienstverband van 32 uur in de week voor een half jaar met kans op verlenging.

Ben jij wie we zoeken? Herken jij jezelf in dit profiel en word je enthousiast? Solliciteer dan snel via dit formulier

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Emmy Wouters via sollicitatie@fawakaondernemersschool.nl. We proberen de volle diversiteit die Nederland rijk is terug te laten komen in onze docentenpool. Voor meer informatie over ons: Fawaka Ondernemersschool

Procedure:

• 🌱Deadline om te reageren is vrijdag 28 juli
  • 🌱Vanaf 2 augustus zullen wij laten weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.