Ons doel

Wij laten kinderen op een speelse en positieve manier ervaren wat duurzaam ondernemen kan zijn.

De Ondernemersschool focust daarbij op kinderen die moeilijk toegang hebben tot innovatieve educatieve programma’s. Want álle kinderen moeten mee kunnen doen, ongeacht de wijk waarin ze opgroeien, hun achtergrond of hun manier van leren.

Wat de kinderen leren

Waar ben je allemaal toe in staat als je in jezelf gelooft? Wat is de kracht van een ondernemende houding? Wat is de impact van je keuzes, hier in Nederland, en in de rest van de wereld?

Bij Fawaka Ondernemersschool leren kinderen ondernemen met oog voor de wereld en de mensen met wie ze die delen (duurzaam ondernemen dus). Ondernemen is een geweldige manier om te leren doorzetten, beslissen, aanpakken en aanpassen. Een mooie manier om een duurzamere samenleving te maken, omdat het niet alleen over praten maar ook over doen gaat.