Fit Bizkids Amsterdam Noord

In de zomer organiseert Fawaka Ondernemersschool in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord een leuke en leerzame Zomerschool. Doet uw kind ook mee?

FIT BIZKIDS
Tijdens de zomerschool beginnen de kinderen hun eigen gezonde cateringbedrijf. Ze leren van alles over gezond en lekker eten en gaan koken met echte koks. Ze maken hun eigen gezonde gerechten en verkopen deze tijdens het Fit Food Fest aan u, vriendjes & vriendinnetjes en andere bezoekers.

Het programma duurt vijf dagen en zal plaatsvinden in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

Voor wie: kinderen groep 6 t/m 8
Wanneer: maandag 20 juli t/m vrijdag 24 juli 2020
Tijden: 12.30 tot 16.30
Locatie: Tolhuistuin, Amsterdam Noord

Het programma is voor uw kind gratis. Let op! uw kind kan alleen meedoen als zij/hij alle dagen aanwezig kan zijn. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

U kunt uw kind aanmelden door dit formulier in te vullen.

Heeft u vragen? Neem contact door te bellen naar ons kantoor op 06 4921 8209, of te mailen naar noord@fawakaondernemersschool.nl.