Gamehal Ondernemersschool in de Tolhuistuin!

In de zomervakantie organiseert Fawaka Ondernemersschool in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord een leuke en leerzame vakantieschool. Doet uw kind ook mee?

Begin je eigen duurzame Spellenbedrijf deze zomervakantie en leer alles over sociaal ondernemen! Onderzoek verschillende materialen en verschillende natuurkundige verschijnselen zoals zoals licht, geluid, elektriciteit, kracht, magnetisme en temperatuur. Bouw vervolgens je eigen tafelvoetbaltafel of flipperkast en leer hoe je deze spellen op de markt brengt!

Het programma duurt vijf dagen en zal plaatsvinden in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

Voor wie: kinderen groep 6 t/m 8

Wanneer: maandag 2 t/m vrijdag 6 augustus

Tijden: 10.30 tot 14.30 uur

Locatie: de Tolhuistuin, Amsterdam Noord

Het programma is voor uw kind gratis en wordt u aangeboden door MEAN WELL. Let op! uw kind kan alleen meedoen als zij/hij alle dagen aanwezig kan zijn. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden? Doe dat via deze link: Aanmelden zomerschool

Vragen?