Marketingmedewerker (20-28u)

Voor Fawaka Ondernemersschool zijn we per direct op zoek naar een marketing medewerker die de groei van deze sociale onderneming komt ondersteunen. Wil jij deel uitmaken van een middelgroot, hecht en betrokken team? Kun je snel schakelen? Ben je creatief? Solliciteer dan nu!

Bij Fawaka Ondernemersschool leren kinderen en jongeren ondernemen met oog voor de wereld en de mensen met wie ze die delen (duurzaam ondernemen dus). Ondernemen is een geweldige manier om te leren doorzetten, beslissen, aanpakken en aanpassen. Een mooie manier om een duurzamere samenleving te maken, omdat het niet alleen over praten maar ook over doen gaat. Onze missie is om álle kinderen in Nederland, ongeacht de wijk waarin ze opgroeien, hun manier van leren, of hun achtergrond te bereiken.

Jouw taken

🌱 Online marketingstrategie opzetten en implementeren

🌱 Het beheren, onderhouden en laten groeien van de social mediakanalen van Fawaka (dus o.a. een goede contentkalender maken)

🌱 Onderhoud voor de websites; ervaring met CMS, WordPress, SEO

🌱 Het schrijven van nieuwsbrieven

🌱 Online community building d.m.v. de Fawaka Adviesraad die bestaat uit +/-  tien jongeren die ons adviseren over onze content betrokken en geïnteresseerd houden.

Jouw profiel

🌱 Je hebt marketing gestudeerd en hebt in dat veld werkervaring, bij voorkeur ook in digitale marketing

🌱 Je hebt affiniteit met onderwijs

🌱 Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in schrift

🌱 Je kunt je verplaatsen in specifieke doelgroepen en teksten daarop aanpassen? (bijv. professioneel, op jongeren gericht, hip & leuk voor socials, etc.)

Wat bieden wij

🌱Marktconform salaris binnen de sociale sector

🌱Te groeien in een richting die jou past, Bij Fawaka zetten we mensen in hun kracht en moedigen we ontwikkelen en doorleren altijd aan

🌱De kans om écht impact te maken

🌱Een betrokken en divers team met kantoor in Amsterdam

Interesse

Stuur uiterlijk 17 september je CV en een korte motivatie (1⁄2 A4’tje) via deze link.Voor vragen kun je mailen naar dit adres sollicitatie@fawakaondernemersschool.nl of bel 0649218209.