Docenten voor blok 1 gezocht!

Blok 1 staat weer voor de deur en dat betekent dat we weer op zoek zijn naar duurzame doeners die onze lesprogramma’s willen doceren!

Fawaka Ondernemersschool maakt lesprogramma’s over duurzaam ondernemen voor kinderen. Daarbij ligt de focus op kinderen die moeilijk toegang hebben tot innovatieve educatieve programma’s. Wij hebben programma’s gericht op verschillende leeftijdsgroepen: UKKIE (4-6 jaar), JUNIOR (6-9) en BOVENBOUW (9-12 jaar).

Voor al deze programma’s zijn wij op zoek naar docenten. De programma’s worden gegeven op scholen in verschillende wijken in Amsterdam. Je leert de kinderen alles over de achtergrond van een product zoals chocola of kleding, en over duurzaam ondernemen.

Het gaat om doordeweekse middagen, één les per week, vanaf half september. De lesprogramma’s duren +/- 12 weken. Lees hier meer over de verschillende programma’s die wij aanbieden. Wij bieden een marktconform uurtarief en trainen je op de lesinhoud.

Dus ben jij woonachtig in (de buurt van) Amsterdam, ervaren met voor een groep kinderen staan en (bij voorkeur) ervaren met één van de specifieke leeftijdsgroepen? Reageer dan snel door je CV en korte motivatie te mailen naar sollicitatie@fawakaondernemersschool.nl. Vermeld in het onderwerp of je solliciteert voor UKKIE, JUNIOR of BOVENBOUW, of vermeld meerdere indien van toepassing.