nieuws

Subsidie binnen voor project in Amsterdam West!

di 30 okt 2018

Op 18 oktober vond de pitchavond van Sociale Helden West plaats. Sociale Helden West zijn ondernemers en bewoners met impact. Initiatiefnemers die de leefbaarheid van Amsterdam West of hun buurt verbeteren. Als Fawaka Ondernemersschool proberen wij dat te doen door kinderen op positieve manier te laten kennismaken met duurzaam ondernemen, ongeacht hun achtergrond.

Thiëmo pitchte hier zijn idee voor een project van de Ondernemersschool in Amsterdam West. Een project waarmee wij de kansen voor kinderen willen vergroten in dit stadsdeel door middel van talentontwikkeling, en de leefbaarheid willen vergroten door uitdagingen in de wijk aan te pakken, met kinderen én buurtbewoners! Hiervoor zoeken we de samenwerking op met scholen. Uiteindelijk is ons doel ruim 100 kinderen te bereiken, en tegelijkertijd ook hun ouders en de buurt om de buurtbetrokkenheid te stimuleren.

Om dit te ontwikkelen hebben wij €25.000 subsidie toegekend gekregen! Wij zijn ontzettend blij met deze ondersteuning vanuit de gemeente. We hebben heel veel zin om een ontzettend mooi project te ontwikkelen die voor een grote positieve impact in Amsterdam West gaat zorgen.

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram