nieuws

Winst SDG challenge voor Fawaka Ondernemersschool!

wo 17 okt 2018

Fantastisch nieuws! We zijn een van de winnaars van de SDG challenge, georganiseerd door Gemeente Amsterdam, Impact Hub Amsterdam en Amsterdam Impact. Het thema van de challenge was ''localise the SDG's to Action'', oftewel: breng de Sustainable Development Goals dichtbij huis en maak ze actiegericht. Organisaties konden een plan indienen die in hun omgeving zou bijdragen aan het behalen van een of meerdere SDG's. Wij dienden ons plan in om een project over sociaal ondernemen door kinderen in Amsterdam te realiseren! Kinderen die sociale problemen in de buurt, hoe groot of klein ook, oplossen door een sociale onderneming op te richten. Leerzaam voor de kids, een positieve impact op de mensen en de buurt!

En jawel, tijdens de SDG Action Day mochten wij de €30.000 in ontvangst nemen om dit project te realiseren! Wij waren niet de enige, ook tof crowdsourcing platform Heroes & Friends keeg een vliegende start.

En nu aan de slag! We houden jullie op de hoogte!

Lees hier meer over de Sustainable Development Goals.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram