Ondersteuner bij ImpactZomer020

Van 9 tot 20 augustus 2021 organiseert Fawaka Ondernemersschool, in opdracht van het Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen, ImpactZomer020! Een zomerprogramma voor middelbare scholieren uit Amsterdam. Het programma draait om persoonlijke ontwikkeling, ideeën opdoen voor een mogelijk carrièrepad en kennismaken met ondernemen. Voor dit programma zijn wij op zoek naar studenten die willen ondersteunen bij dit programma.

Profiel

• 🌱Je hebt affiniteit met het (voortgezet) onderwijs en vindt het leuk om te ondersteunen tijdens het programma
  • 🌱Je kunt goed met jongeren omgaan, ze motiveren en indien nodig corrigeren
  • 🌱Je bent pro-actief en houdt er van om dingen te regelen
  • 🌱Je bent organisatorisch en communicatief sterk
  • 🌱Je bent cultuursensitief

Korte omschrijving taken

ImpactZomer020 wordt georganiseerd voor 500 leerlingen op vijf verschillende locaties. Per locatie volgen 100 leerlingen ons zomerprogramma in groepen van ongeveer vijftien leerlingen. Iedere groep heeft een eigen docent. Als ondersteuner werk jij samen met één andere ondersteuner op één van de vijf locaties en help jij mee om alles in goed te laten verlopen. In de ochtend haal je bij docenten de presentielijsten op en bel je ouders na van eventuele absente leerlingen. Daarna ga je verschillende klassen langs om de docenten te ondersteunen bij de lessen. Rond het middaguur vang jij de cateraar op en zorg je dat de lunch klaar staat. In de middag vang je de docent op voor de sport of cultuur activiteiten en ondersteun je ook bij deze lessen. Bij calamiteiten schakel jij met de algemene coördinator van het programma.

Beschikbaarheid

1 week: 9 t/m 13 augustus

2 weken: 9 t/m 13 augustus en 16 t/m 20 augustus

Wil je solliciteren voor ondersteuner bij ImpactZomer020? Dat kan dan via dit formulier: https://forms.gle/Ho55kP8HQNbcLjgt5 Vul het formulier in en upload je CV en korte motivatie (half A4tje). Voor eventuele vragen kan je mailen naar sollicitatie@fawakaondernemersschool.nl of bellen naar 06 4921 8209.