Onderwijsadviseur WereldBurgerschap (20-28u/week)

Wij zoeken per direct een ervaren onderwijsadviseur met kennis van inclusie, (wereld)burgerschap en het onderwijsveld (VO/PO). Wil jij deel uitmaken van een hecht en betrokken team? Vind je het interessant onderwijsprofessionals te begeleiden en coachen rondom deze onderwerpen? Wil je graag een verschil maken in het onderwijs van de toekomstige generaties? Solliciteer dan nu! 

Met Fawaka WereldBurgerschap nemen wij schoolleiding, leraren en leerlingen mee in het proces naar een school die trots is op haar (wereld)burgerschapsonderwijs én die voldoet aan de door de overheid gestelde eisen. We zijn gevestigd in Amsterdam en onze opdrachtgevers zitten in heel Nederland.

Voor onze WereldBurgerschap Jaartrajecten zijn wij op zoek naar ervaren onderwijsprofessionals. Onze WereldBurgerschap Jaartrajecten bieden scholen (PO & VO) een gestructureerde aanpak om invulling te geven aan (wereld)burgerschapsonderwijs, van visievorming tot implementatie. 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van scholen bij verschillende trajecten, waaronder het begeleiden van sessies met groepen onderwijsprofessionals, teamtrainingen geven, het (door)ontwikkelen van beleidsstukken/planningen en advisering over programma’s en uitvoering. Je zorgt voor kwalitatief hoogwaardige begeleiding met aandacht voor hoe schooldirecties, leraren en andere onderwijsprofessionals verschillende zaken kunnen toepassen in hun praktijk. 

JOUW PROFIEL

  • 🌱 ervaring binnen het basis- en voortgezet onderwijs, bekend met wat hier speelt 
  • 🌱 ervaring met advisering, coaching en/of trainingen geven binnen het onderwijs
  • 🌱 ervaring met thema’s als inclusie, anti-discriminatie, mensenrechten, duurzame ontwikkeling, internationalisering, burgerschap of wereldburgerschap
  • 🌱 strategisch inzicht en een kritische blik 
  • 🌱 uitstekende communicatieve vaardigheden

WAT BIEDEN WIJ

Flexibele werktijden en een marktconform salaris in loondienst. 

De kans om écht impact te maken in het onderwijs van toekomstige generaties.

Fawaka Wereldburgerschap is een organisatie waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Hoe inclusiever we zijn, des te beter we kunnen presteren als organisatie. We streven er daarom naar om de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die onze samenleving rijk is, weerspiegeld te zien in het personeelsbestand van onze organisatie.

INTERESSE?

Stuur ons uiterlijk maandag 20 september 2021 vóór 11:00u je CV en een korte motivatie (½ A4’tje) via dit formulier. Vragen? Stuur een mailtje naar sollicitatie@fawakaondernemersschool.nl of bel op 06 4921 8209 en vraag naar ‘Vacature Onderwijsadviseur WereldBurgerschap’.