Onderwijsontwikkelaar (32u-36u)

Voor Fawaka Ondernemersschool zijn we per direct op zoek naar een onderwijsontwikkelaar die de groei van deze sociale onderneming komt ondersteunen. Wil jij deel uitmaken van een klein, hecht en betrokken team? Kun je snel schakelen? Ben je creatief? Solliciteer dan nu!

Fawaka Ondernemersschool ontwikkelt educatieve activiteiten over duurzaam ondernemen voor het PO, VO en MBO. We hebben momenteel programma’s over o.a. fairtrade chocolade, duurzame mode, eerlijke robotica, design thinking en ontwikkelen steeds weer nieuwe programma’s. Ons docententeam voert de programma’s binnenschools en naschools uit door heel Nederland.

JOUW TAKEN

🌱Onderzoek doen naar en bedenken van creatieve opdrachten voor leerlingen in het PO, VO en MBO die aansluiten bij hun belevingswereld
🌱Schrijven van handleidingen en ontwikkelen van lesmaterialen
🌱Begeleiden van onze docenten bij pilot programma’s
🌱De programma’s die je ontwikkelt uitvoeren in naschoolse/binnenschoolse activiteiten

JOUW PROFIEL

🌱Je hebt een opleiding in onderwijskunde, pedagogische wetenschappen of ervaring met het ontwikkelen van lescurriculum voor het onderwijs
🌱Je hebt een brede interesse in het ontwikkelen van onderwijs over verschillende onderwerpen en voor verschillende leeftijdsgroepen, van kleuters tot tieners
🌱Je bent creatief ingesteld en bedenkt gemakkelijk nieuwe werkvormen
🌱Je kunt efficiënt en secuur werken en bent tegelijkertijd praktisch ingesteld
🌱Ad hoc taken zijn geen probleem en je bent in staat snel te schakelen tussen onze coördinatoren, docenten en management

WAT BIEDEN WIJ

🌱Marktconform salaris binnen de sociale sector
🌱Flexibele werktijden
🌱De kans om écht impact te maken
🌱Een betrokken en divers team met kantoor in Amsterdam

INTERESSE

Stuur uiterlijk 27 augustus je CV en een korte motivatie (1⁄2 A4’tje) via deze link.

Mogelijk vragen we of je een korte lesvoorbereiding wilt indienen, zodat we inzicht kunnen krijgen in jouw werkwijze.
Voor vragen kun je mailen naar dit adres sollicitatie@fawakaondernemersschool.nl of bel
0649218209.