Choco Ondernemersschool in de Tolhuistuin!

In de zomervakantie organiseert Fawaka Ondernemersschool in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord een leuke en leerzame vakantieschool. Doet uw kind ook mee?

Start je eigen Chocolademerk! Doe je mee? Creëer je eigen duurzame chocolademerk deze herfstvakantie en leer alles over sociaal ondernemen! Onderzoek o.a verse cacaovruchten, het productieproces en de productieketen. Maak vervolgens je eigen chocola en wikkels en leer hoe je de chocola op de markt brengt!

Het programma duurt vijf dagen en zal plaatsvinden in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

Voor wie: kinderen groep 6 t/m 8

Wanneer: maandag 26 juli t/m 30 juli 2021

Tijden: 10.30 tot 14.30

Locatie: de Tolhuistuin, Amsterdam Noord

Het programma is voor uw kind gratis. Let op! uw kind kan alleen meedoen als zij/hij alle dagen aanwezig kan zijn. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden? Doe dat via deze link: Aanmelden zomerschool

Vragen?