projecten

Dagonderwijs

Onze programma's kunnen op verschillende manieren worden ingezet op uw school.

Twee veel voorkomende varianten zijn:

- Dagonderwijs

- Binnenschoolse projecten

Bij Dagonderwijs komt onze docent een hele schooldag een klas draaien, met de Fawaka inhoud, die gekoppeld is aan de kerndoelen primair onderwijs. Dit wordt bijvoorbeeld ingezet om kleine vacatures (0.2FTE) te vullen. Dit heeft een langdurig karakter, bijvoorbeeld een heel schooljaar een vaste dag.

Bij Binnenschoolse projecten komt onze docent een dagdeel of een hele schooldag, waarbij deze verschillende groepen kan draaien op een dag, met de Fawaka inhoud, die gekoppeld is aan de kerndoelen primair onderwijs. Dit wordt bijvoorbeeld ingezet in het kader van werkdrukverlaging. Deze projecten lopen bijvoorbeeld van vakantie tot vakantie.


hieronder een voorbeeld programma

Kunstmagneetschool De Kraal

Via het dagonderwijs worden kleine vacatures ingevuld. Op basisschool de Kraal geeft een Fawaka vakdocent het gehele schooljaar 2 dagen in de week les aan groep 5, 7 en 8. Op woensdag krijgt groep 8 les en op vrijdag krijgen groep 5 en 7 om de week les. Op deze manier wordt er anders maar wel op een waardevolle manier omgegaan met onderwijstijd.

Voorbeeldrooster

ActiviteitPlanning (geheel Schooljaar)
Diverse fawaka programma'sGroep 8 op woensdagen
van 8:30 - 12:00
Diverse fawaka programma'sGroep 5 en 7 om de week op vrijdagen van 8:30 - 12:00

“Het was wel spannend om voor een bankier te pitchen maar nu dat ik het een keer heb gedaan zou het de volgende keer minder eng zijn.” 

- Leerling

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram