Themaweek Duurzaam Ondernemen

Een primeur voor Fawaka Ondernemersschool én de Parkschool in Utrecht! Een schoolbrede themaweek met alleen maar Ondernemersschool programma’s. Vijf dagen lang gaven de leraren lessen in duurzaam ondernemen en werkten de leerlingen toe naar het spetterende eindevenement waar alle groepen hun duurzame producten showden.

De kleuters volgden het programma Winkel voor Mens en Aarde. Zij leerden waar de ingrediënten van een pannenkoek vandaan komen en verkochten hun zelfgemaakte biologische pannenkoeken. Groep 3 en 4 werden echte Mode Ondernemers en presenteerden hun eigen duurzame kledingcollectie in een heuse modeshow. Er waren allerlei upcycle producten te koop van de Upcycle Ondernemers van groep 5 en 6, en de duurzame programmeurs van groep 7 en 8 presenteerden als echte Robo Ondernemers hun slimme lampen van restmateriaal.

Het eindevenement was een groot succes! De opbrengst ging naar de aanleg van een nieuw groen schoolplein.