Vacature: Productmanager WereldBurgerschap (32u/week)

Wij zoeken per direct een ervaren productmanager met kennis van inclusie, (wereld)burgerschap en het onderwijsveld (VO/PO). Wil jij deel uitmaken van een hecht en betrokken team? Wil je graag een verschil maken in het onderwijs van de toekomstige generaties?

Solliciteer dan nu!

Met Fawaka WereldBurgerschap nemen wij schoolleiding, leraren en leerlingen mee in het proces naar een school die trots is op haar (wereld)burgerschapsonderwijs én die voldoet aan de door de overheid gestelde eisen. We zijn gevestigd in Amsterdam en onze opdrachtgevers zitten in heel Nederland.

Voor onze WereldBurgerschap Jaartrajecten zijn wij op zoek naar een productmanager. Onze WereldBurgerschap Jaartrajecten bieden scholen (PO & VO) een gestructureerde aanpak om invulling te geven aan (wereld)burgerschapsonderwijs, van visievorming tot implementatie. 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je bent producteigenaar van de WereldBurgerschap Jaartrajecten. Dat betekent dat je de kwaliteit bewaakt, strategische keuzes maakt en marktonderzoek doet om ervoor te zorgen dat de Jaartrajecten aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van scholen. Je werkt hierin samen met een team van onderwijsadviseurs en business developers. 

JOUW TAKEN

🌱 Bijdragen aan de groei van WereldBurgerschap producten

🌱 Opzet strategisch plan voor jaartrajecten en uitvoering van dit plan

🌱 Opzet marketing en verkooptools

🌱 Marktonderzoek

🌱 Productontwikkeling (van prototype naar dienst)

🌱 Opleiden van mensen in uitvoering van jaartrajecten

JOUW PROFIEL

🌱 Minimaal 3 jaar ervaring in product management

🌱 Ervaring binnen het basis- en voortgezet onderwijs, bekend met wat hier speelt 

🌱 Ervaring met advisering, coaching en/of trainingen geven binnen het onderwijs

🌱 Ervaring met thema’s als inclusie, anti-discriminatie, mensenrechten, duurzame ontwikkeling, internationalisering, burgerschap of wereldburgerschap

🌱 Sterk in planning, proces en structuur (pré; ervaring met Agile werken)

🌱 Strategisch inzicht en een kritische blik 

🌱 Uitstekende communicatieve vaardigheden

WAT BIEDEN WIJ

De kans om écht impact te maken in het onderwijs van toekomstige generaties.

Samen met Fawaka WereldBurgerschap pionier zijn in het ontwerp van (wereld)burgerschapeducatie.

Fawaka Wereldburgerschap is een organisatie waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Hoe inclusiever we zijn, des te beter we kunnen presteren als organisatie. We streven er daarom naar om de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die onze samenleving rijk is, weerspiegeld te zien in het personeelsbestand van onze organisatie.

De mogelijkheid voor flexibele werktijden en gedeeltelijk werken vanuit huis. 

INTERESSE?

Stuur ons uiterlijk zondag 19 december je CV en een korte motivatie (½ A4’tje) via dit formulier. Vragen? Stuur een mailtje naar sollicitatie@fawakaondernemersschool.nl of bel op 06 4921 8209 en vraag naar Maaike.