Jaartraject – Planning en Prijzen

Bekijk ook de intoductiepagina rondom Jaartrajecten. Elk Jaartraject bestaat uit een aantal vaste onderdelen, maar gaat niet uit van een blauwdruk – op basis van de specifieke wensen van de school wordt altijd maatwerk geleverd! Een Jaartraject hoeft ook niet per se een schooljaar of een kalenderjaar te zijn. Scholen kunnen kiezen uit 3 verschillende Jaartrajecten. Deze hebben een verschillende intensiteit van bijbehorende begeleiding.

Hieronder een voorbeeld van een mogelijk tijdspad.

Wereldburgerschap Jaartraject: stappen, planning en tijdsinvestering

Premium, Standard en Basic: prijzen en verschillen

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een Wereldburgerschap Jaartraject op jouw school. Tevens kunnen we adviseren bij het zoeken naar financiering via relevante subsidieregelingen. Neem gerust contact op via mail info@fawakawereldburgerschap.nl of telefonisch 06-49218209.

Wij verzorgen ook regelmatig presentaties voor directie en/of teams, zowel live als digitaal. Heb je interesse? Laat het ons weten!