Workshops Amsterdam Oost

In de zomer organiseert Fawaka Ondernemersschool in samenwerking met Dynamo iedere donderdag een leuke workshop in de Kastanjetuin.

De workshops

Bij de UpCycle workshop ga je nieuwe spullen maken van dingen die je normaal weg zou gooien. Tijdens de Mode workshop leer je hoe je oude kleding nieuw leven in blaast en bij de Choco workshop ga je je eigen eerlijke, duurzame chocola maken!

U mag uw kind voor 1 workshop inschrijven, voor een paar of állemaal. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen! We rekenen op deelname als u uw kind opgeeft.

Voor wie: kinderen van 7 t/m 9 jaar
Wanneer: iedere donderdag van 6 juli tot en met 13 augustus
Tijden: 12:30 – 14:00
Locatie: Kastanjetuin, Tweede Oosterparkstraat 227, Amsterdam

Voor wie: kinderen van 9 t/m 12 jaar
Wanneer: iedere donderdag van 6 juli tot en met 13 augustus
Tijden: 14:30 – 16:00
Locatie: Kastanjetuin, Tweede Oosterparkstraat 227, Amsterdam

Het programma is voor uw kind gratis. Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mocht uw kind verhinderd zijn dan graag afmelden.

U kunt uw kind aanmelden via dit formulier

Heeft u vragen? Neem contact door te bellen naar ons kantoor op 06 4921 8209, of te mailen naar oost@fawakandernemersschool.nl.