Workshops Amsterdam West

Programma voor kinderen van 9 t/m 12 jaar
20 – 24 juli

Is het geluid van je telefoon wel goed, maar klinken muziekjes niet zo lekker? Kom naar 1 van onze workshops en leer hoe heel eenvoudig zelf een speaker kan knutselen! Je eigen chocola maken, kan je het je voorstellen?! Jij kan dit deze zomer gaan doen en je ouders gaan dit goed vinden, want je gaat gezónde chocola leren maken! Op een laagdrempelige, leuke manier leert Fawaka Ondernemersschool kinderen zuiniger omgaan met de wereld, eten en henzelf.

20 juli – 11:00 – 12:30: Speaker voor je telefoon maken
24 juli – 11:00 – 12:30: Gezonde chocolade maken

Aanmelden:
Vul dit formulier in of beantwoord onderstaande vragen in een mail naar west@fawakaondernemersschool.nl
Naam kind?
Leeftijd kind?
Naam ouder/verzorger?
Email ouder/verzorger?
Telefoonnummer ouder/verzorger?
Om welke workshop gaat het?

Nog vragen? Mail naar west@fawakaondernemersschool.nl of bel naar ons kantoor: 06-49218209

Duurzame workshops OBA de Hallen 12 t/m 16 jaar
27 juli t/m 31 juli

Duurzaamheid is hip en tegen klimaatverandering moet gestreden worden. Iedereen heeft het erover tegenwoordig, maar hoe kan jij in je eentje nou iets doen om te helpen? Kom meedoen met de workshops van Fawaka Ondernemersschool en leer op een leuke, laagdrempelige manier hoe jij zuiniger met de wereld, eten en jezelf om kan gaan. Leer oude kleding nieuw leven inblazen, eerlijke chocola maken en duurzaam koken. Of kom ontdekken hoe je taal in kan zetten voor het goede doel: spoken word schrijven over actuele thema’s. Tot slot kan je komen onderzoeken wat beauty nou eigenlijk betekent en hoe je gezonde schoonheidsproducten maakt.

27 juli – 13:00 – 15:00: Eerlijke chocolade maken
28 juli – 13:00 – 15:00: Duurzaam koken
29 juli – 13:00 – 15:00: Tasjes maken van afgedankte kleding
30 juli – 13:00 – 15:00: Spoken word met maatschappelijke boodschap
31 juli – 13:00 – 15:00: Duurzame beauty

Aanmelden:
Vul dit formulier of beantwoord onderstaande vragen in een mail naar
west@fawakaondernemersschool.nl:
Naam deelnemer?
Email deelnemer?
Leeftijd deelnemer?
Naam ouder/verzorger deelnemer?
Email ouder/verzorger deelnemer?
Telefoonnummer ouder/verzorger deelnemer?

Duurzame workshops OBA de Hallen 16 t/m 23 jaar
3 augustus t/m 7 augustus

3 augustus – 13:00 – 15:00: Eerlijke chocolade maken
4 augustus – 13:00 – 15:00: Duurzaam koken
5 augustus – 13:00 – 15:00: Tasjes maken van afgedankte kleding
6 augustus – 13:00 – 15:00: Spoken word met maatschappelijke boodschap
7 augustus – 13:00 – 15:00: Duurzame beauty

Aanmelden:
Vul dit formulier of beantwoord onderstaande vragen in een mail naar west@fawakaondernemersschool.nl?
Naam?
Leeftijd?